plagron

O Plagron-u

Plagron je začel leta 1992 z majhno farmo s črvi, zdaj pa je vodilno mednarodno podjetje, ki po vsem svetu prodaja ekološke in kakovostne izdelke. Do sedaj spadamo na vrh trga in v našem proizvodnem programu imamo široko paleto substratov, gnojil in aditivov.

Za vsakega pridelovalca

Plagron je za vse; od začetnikov do strokovnjakov. Če gre za najboljše substrate, gnojila ali dober nasvet, jih lahko tudi kontaktirate. Nenehno delajo na zagotavljanju najboljše pridelave.

Prizadevajo si biti blagovna znamka, ki jo priporočajo in uporabljajo pridelovalci, da bi dosegli najboljše rezultate.

Raziskave in razvoj

Imajo lasten oddelek za raziskave in razvoj, ki skrbi za razvoj in prodajo najboljših izdelkov. Ta oddelek se ukvarja z razvojem novih izdelkov in strogim nadzorom kakovosti vseh izdelkov Plagron.

Oddelek za raziskave in razvoj se neprestano poglablja v vprašanja in potrebe trga. Za dosego tega je tesno sodeluje z drugimi oddelki. Naši managerji redno obiskujejo naše stranke. Povratne informacije o naših izdelkih, se zelo resno obravnavajo in o njih se razpravlja z Oddelkom za raziskave in razvoj, da se tako lahko izboljšajo.

Certifikati

Zagotavljamo visoko kakovostne izdelke s konstantno sestavo. Naše izdelke potrjujejo pristojni neodvisni organi. Večina izdelkov Plagron je CE certifikat (Conformité Européenne, v skladu z evropskimi predpisi). Vsi ti izdelki so v skladu z uredbami CE št. 889/2008 in 2003/2003.

Vsi izdelki Plagron Organic so certificirani s strani CU, naši substrati pa so delno certificirani RHP. Te izdelke lahko prepoznate z logotipom CU ali RHP na embalaži. Vsi certificirani izdelki so opremljeni s poročilom o preskusu, ki ga pripravi neodvisni inštitut.

Spletna stran

Prikazovanje 1–20 od 37 rezultatov

SHOPPING CART

close
37